Artigos publicados
Ressonância Magnética Nuclear - RMN
Chemistry and Physics of Lipids, v. 235, p. 105027, 2021.
Autores: Marinalva Cardoso dos Santos, Bruna Silva de Farias, Diego da Costa Cabrera, Tito Roberto Sant’Anna Cadaval Junior, Luiz Antonio de Almeida Pinto, Alexandre Gonçalves Dal-Bó, Vânia Rodrigues de Lima
Synthesis of pyrazoline fatty chain derivatives and its effects on melanoma cells
Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters, v. 41, p. 127988, 2021.
Autores: Priscila Antiqueira-Santos, Wystan Kreisly Othon Teixeira, Alex Fabiani Claro Flores, Luciana Almeida Piovesan, Luiz Eduardo Maia Nery, Ana Paula de Souza Votto
Cromatografia Líquida - HPLC
Food Science and Technology, v. 42, p. e60020, 2021.
Autores: Marcy Heli Paiva Rodrigues, Larine Kupski, Taiana Denardi de Souza, Jean Lucas de Oliveira Arias, Marcelo Montes D’Oca, Eliana Badiale Furlong
Food Analytical Methods, v. 14, p. 1625-1636, 2021.
Autores: Jean Lucas de Oliveira Arias, Caroline Borges Rocha, Larine Kupski, Sergiane Caldas Barbosa, Ednei Gilberto Primel
Cromatografia Gasosa - GC-MS/MS
Food Chemistry, v. 363, p. 130175, 2021.
Autores: Lucas Cavagnoli Marcolin, Luanne Ramos Lima, Jean Lucas de Oliveira Arias, Andrea Carolina Begambre Berrio, Larine Kupski, Sergiane Caldas Barbosa, Ednei Gilberto Primel
Espectrometria de Massa de Razão Isotópica - IRMS
Urban Ecosystems, v. 25, n. 1, p. 87-100, 2022.
Autores: Bruno de Andrade Linhares, Guilherme Tavares Nunes, Fernando Azevedo Faria, Fernando da Motta Rosso, Leandro Bugoni, Paulo Henrique Ott